Press "Enter" to skip to content

Den förbannelse som är monarkin

På Sveriges tron sitter en förnöjd traditionalistfitta som, när han uttalar sig, ofta gör det helt stört. Som om vargjakten, till exempel. Det finns inte mycket att gilla med karln. På sin höjd kan man tycka lite synd om honom, eftersom han trots allt socialiserats in i den vanvettiga, idiotiska, förlegade samhällsroll han har.

Och den ska representera Sverige. Han representerar hundratals år av inavel inom de europeiska kungafamiljerna. Inte konstigt att det blir som det blir.

Och nu går det tammefan inte att läsa nyheterna utan att drabbas av rojalistisk smörja; Fitt-Daniel och Kuk-Victoria. När jag ser dem på bild vill jag kräkas. Dainel har nu samma obehagligt plastiga leende som alla andra i kungafamiljen har på kort. Han har väl bytts ut mot en ödla, antar jag. Det var på tiden.

Men helvete folk, varför ska vi ha kvar ett odemokratiskt styrelseskick? Kan vi inte åtminstone låtsas att vi tagit steget ur medeltiden? Snälla? Det vi visar till världen är att vi är konservativa traditionalister, att vi är bakåtsträvare som håller fast vid förlegade institutioner och ideal. Det är inte ett ansikte jag skulle vilja visa upp.

Men egentligen skiter jag ju i vilket ansikte konstruktionen Schweden visar upp. Jag hatar bara kungafamiljen och allt de står för; nationalism, konservatism, toppstyre, elittänkande, menlös glam och glamour, bröd och skådespel för folket. Det finns inga aspekter av kungahuset som inte får mig att må illa.

Dra åt helvete, Victoria. Hoppas Daniel ger dig en rejäl prolaps på bröllopsnatten. Du hade chansen att skita i alltihop och dra med Daniel ändå, då hade du sluppit drottningskapet sen också. Nu har du gjort din del för att arbeta “mot sverige, ur tiden”…

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.