Press "Enter" to skip to content

Hej, vi har tagit bort en av dina artikelkommentarer

Såhär kommenterade jag en av de SD-artiklar som AB skrivit på sistone:

Man får väl helt enkelt konstatera att c:a 96-97% av de som röstar är smarta nog att se igenom denna mörkerpropaganda. De flesta fattar, trots allt, vad det är för mörka vatten SD fiskar i och vad SD står för. Det här är inte en demonisering av SD; SD gör sig själva till demoner. Man behöver inte smutskasta irrationella, främlingsfientliga nationalister. Det sköter de så bra själva. De gnider in ansiktet med skit och säger “hörni, vad elaka ni är som tycker att vi är smutsiga!”

Det gick tydligen inte hem, för kommentaren togs bort. Jag kan väl i ärlighetens namn fatta varför, även om jag står fast vid vad jag skrev…

8 Comments

 1. Kalle Kalle October 18, 2009

  Början av raden slutar med din okunskap kring att den försvinner ut i pereferin. Medborgarlön är inget som skulle råda bot mot din okunskap.

 2. krank krank October 18, 2009

  Tja, det är ju roligt att du tog dig tiden att skriva något; nästa gång kanske du kan tänka över det en eller två gånger och kanske… Jag vet inte, testa meningsuppbyggnad, kanske? Jag tror att det skulle göra det du säger lättare att förstå, för just nu är åtminstone första meningen helt obegriplig. Den andra har inte mycket vett och sans heller, framförallt eftersom jag knappast påstått att medborgarlön råder någon bot på okunskap.

 3. karies karies October 18, 2009

  Vad är AB, Aktie Bolag?

 4. nNick nNick October 18, 2009

  För att förstå, titta på videon

  Globalismens tider är över.. goodbye multikulti som vi uppfattades det decennier sedan..
  Jag bara beklagar att jag var med i multikultirörelser i slutet av 80, början av 90 talet då jag var 20 åring.

  Vi måste sätta oss emot de globala människoflödar från överbefolkade länder för att få slut på den globala populations
  tillväxt. En annan sak är att vi måste sprida feminismen till de samma länder (flera av de är islamistiska) och stödja feminismens utveckling där.

  Annars är vår och resten av det vildas tid på jorden räknade, vi får både resurs och klimatproblem på samma gång. Titta videon nedan och kolla länkar till grafiken. Läs också de mesta dels kloka svar till videon

  http://smartpei.typepad.com/.a/6a00d83451db7969e2010536db640b970b-800wi

  http://www.sustainablescale.org/AreasofConcern/Population/PopulationandScale/QuickFacts.aspx

 5. nNick nNick October 18, 2009

  Det är därför jag kommer att ge min röst till Sverige Demokraterna. De är det enda partiet som vill ha någon kontroll över det här flödet från Afrika t.ex.

 6. Krank Krank October 18, 2009

  Karies: Aftonbladet.

  nNick: Tja, det där var ju ett par osedvanligt förvirrade länkar. De verkar framförallt inte ha så värst mycket med “människoflödar” att göra. Youtubevideon visar dessutom på ett mycket nationalistiskt perspektiv – som om befolkning vore ett nationellt problem snarare än ett internationellt. Den globala populationen påverkas inte så värst mycket av hur mycket immigration vi har.

 7. Henrik Henrik April 23, 2010

  Bättre du flyttar till Iran. Det måste väl vara kulturberikning det med? Eller är kanske iranierna lika nöjda…?

 8. Krank Krank April 23, 2010

  Varför i hela friden skulle jag flytta till iran? De har ju ännu mer konservatism och nationalism än här. jag trivs ganska bra i det relativt toleranta sverige, även om det givetvis finns mycket att göra även hör…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.