Press "Enter" to skip to content

Evolutionens Barn i tryck!

Äntligen finns mitt första tryckfärdiga skötebarn att köpa. Spelet heter Evolutionens Barn, och är ett semberättarrollspel som kombinerar dystopier a’ Du sköna nya värld och Venus är Vår med actionanime a’ Ghost in the Shell och Bubblegum Crisis.

Äh, gå till spelets hemsida istället.

Och sen tar du och köper spelet. Kom igen, det kostar inte mycket. Betala efter samvete och plånbok.

Evolutionens Barn är dessutom släppt via Creative Commons Erkännandelicens, vilket i korthet betyder att man får ladda hem, modifiera, sprida, sälja, skapa fanmaterial etc helt fritt. Allt jag kräver är attribueringsrätten, dvs att du måste skriva nånstans vem som ligger bakom verket från början. Tror du att du kan trycka upp EB och gå med vinst – gör det! Gör vad du vill! Kultur ska vara fri.

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.