Press "Enter" to skip to content

Krank.se är nu online!

Efter att ha vägt för- och nackdelar i evinnerliga tider har jag nu äntligen beslutat mig för att migrera min blogg hit istället.

Planen är att föra över allt från den gamla bloggen hit, och skapa lite nya kategorier för att få lite styrsel på alltihop. Jag ska också fixa så att varje kategori (politik, spel, teknik, mjukvara) får sin egen underdomän – går man till politik.krank.se så får man bara politikinläggen, går man till spel.krank.se får man bara spelen. Går man till krank.se eller www.krank.se däremot så får man alltihop.

2 Comments

 1. Robert Jakobsson Robert Jakobsson April 30, 2011

  Vet du nåt om Jörgen Oom och Demokratisk Allians!? Sidan man tror skall finnas på internet är borta.

  Han är ju en föreläsare med astronomiska inkomster… Undrade lite. Kommer ihåg honom som en rätt vettig, men ändå hopplös högerextrimist…

  M v h Robert Jakobsson

  • krank krank September 7, 2011

   Jodå, han är en mycket kompetent föreläsare, det sticker jag inte under stol med. Han är oerhört duktig på att få publiken med sig, smyga in sina fördomar och sina liberalextrema åsikter i skämtform, och så vidare. Han är bra, och därför farlig. När man skrattar sänks skölden. Vill man övertyga någon om något ska man få dem att skratta; enkel genväg. Som lärare använder jag det hela tiden. Får jag eleverna att skratta och trivas och vara glada så glider kunskaperna in lättare. Oom är mästare på det. Det blir som en subliminal påverkan. Glida förbi annars ganska vettiga rationella människors mentala försvar. På ytan tas det han säger bara som skämt, men det stannar i skallen och gror som ogräs… Memetisk krigsföring är han duktig på.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.