Press "Enter" to skip to content

Den lycklige läraren: nu med mer sociala medier!

Jag har just lagt in möjligheten att Gilla och +1:a, och tweeta, poster från den lycklige läraren. Det fanns rätt många olika addons att välja på, så om det funkar dåligt eller ger några problem, skrik till! Jag testar gärna fler om det är några problem.

Det här blev ett ganska innehållslöst inlägg, känner jag. Sportlovet har precis börjat; jag har som målsättning att försöka skriva några poster under lovet, kanske rentav bygga upp någon form av “buffert”… Jag funderar på att skriva om det här med att ta sig an kurser man aldrig haft förut, tjejer som programmerar… Kanske lite om interaktiv film och interaktiv dramaturgi, som jag jobbar med just nu i multimedia A och B. Har i några önskemål? Skriv en kommentar!

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.