Press "Enter" to skip to content

Nu är lektionen slut!

– Neeeeeeej!

– Vänta, jag ska bara…

– Fan vilka korta lektioner vi har…

Ibland går det bättre än förväntat… Jag hade just lektion i Webbutveckling. Det är en rätt rolig kurs, tycker jag, men den har en del saker som gör att en del elever tröttnar. Det här med att “knacka kod” är inte för alla. Men det känns väldigt bra när man hittar en bra ingång! Tydligen tyckte de här eleverna att de kom in i kursen på ett vettigt sätt iaf. Och det var inget konstigt egentligen: De fick en färdig grundplåt, några grundläggande html-koder (fetstil, kursiv stil, länkar, bilder) och instruktioner om att göra en hemsida om sig själva. och oj vad roligt det var! Får bara hoppas att den entusiasmen håller i sig…

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.