Press "Enter" to skip to content

Juluppehåll…

Ja, som ni kanske märkt (?) har jag haft lite juluppehåll då jag inte riktigt orkat ta tag i saker eller hålla ordning på saker eller för den delen blogga. Nästa vecka börjar jobbet igen, då blir det en och en halv vecka av mitt nuvarande jobb och sedan börjar det nya. Och den där första tiden… Det är en hel del som måste fixas när man lämnar en arbetsplats. Betyg som ska sättas, uppgifter som ska rättas, och en ersättare som ska sättas in i kurserna man har… Så jag kan inte riktigt lova att jag blir så superaktiv såhär i början av januari. Jag ska dock försöka ta mig tid att skriva saker.

God fortsättning!

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.