Press "Enter" to skip to content

Första inlägget…

Ny blogg! Häftigt! Här ska det hända grejer! Nu ska jag äntligen få möjlighet att skriva om allt sånt där jag funderat på och funderat på att dela med mig av. Fast just nu har jag väldigt lite tid, så bloggen kanske blir lidande en stund. Jag har några idéer till blogginlägg jag gått och funderat på. Datorspel i klassrummet, en checklista vid ny arbetsplats och lite funderingar om lärarens inställnings betydelse för stämningen i klassrummet. Är det nåt speciellt ni vill att jag skriver om? Jag vet inte riktigt var jag ska börja, men målet är att ha skrivit minst ett “riktigt” blogginlägg innan slutet av vecka 48.

Sedan måste det här temat bytas ut. Det är alldeles, alldeles för fult och oentusiastiskt för att passa den här bloggen.

Tjipp och hej på er för den här gången!

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.