Press "Enter" to skip to content

Series: Game of Thrones Säsong 5

Krank kollar på Game of Thrones S05 – Sammanfattning

This entry is part 1 of 11 in the series Game of Thrones Säsong 5

nu är det snart slut. Jag har skaffat en prövomånad på HBO Nordic för att kunna se den femte jävla skitsäsongen av den här förbannade jävla skitserien. Snart är jag igenom. Tio korta, eller snarare alldeles för långa, avsnitt till. Sedan är jag genom stålbadet. Bara att bita ihop och tänka på england, eller hur man nu säger.

Krank kollar på Game of Thrones S05E01

This entry is part 2 of 11 in the series Game of Thrones Säsong 5

Om namn och bakgrunden till tittandet.

OK, först och främst suger HBO Nordic härsken åsneballe. Det finns i dagsläget en reell risk för att jag skiter i alltihop och kör S05 på samma sätt som jag körde S01. För det här är inte fucking acceptabelt. Man ska alltså BETALA för att få SÄMRE KVALITET och dessutom vara begränsad till urusla nordiska jävla sug-undertexter?

Krank kollar på Game of Thrones S05E02

This entry is part 3 of 11 in the series Game of Thrones Säsong 5

Om namn och bakgrunden till tittandet.

Om någon någonsin känner att hen behöver se någon form av bevis när jag påstår att jag är bra på att bli klar med saker och göra saker jag föresatt mig, så tänker jag referera dem till de här trådarna.

Jag har slösat en timme som jag mycket hellre lagt på att spela Her Story eller skriva på Rotsystem på att seGame of Thrones säsong 5 avsnitt 2.

Suck, stånk och stön.

Krank kollar på Game of Thrones S05E03

This entry is part 4 of 11 in the series Game of Thrones Säsong 5

Om namn och bakgrunden till tittandet.

Jag har sett Game of Thrones säsong 5 avsnitt 3.

Arya påbörjar sin träning. Eller träning och träning, det handlar mest om att hon får städa. För det är karaktärsbyggande eller något. Givetvis är de här lönnmördarninjorna ena riktigt självutplånande jedimunktyper; men om vägen mot att bli en kickass formförändrande lönnmördarninja börjar med att man ger upp sina världsliga ting och sin gamla identitet och i längden sina själviska drifter så anser jag det vara fucking värt det. Arya får kasta sina grejer i vattnet, men gömmer sitt svärd istället för att slänga det. Sen får hon uppgraderade arbetsuppgifter – mer exakt tvätta lik. Yay. Vi får också se en avundsjuk rival till henne, för givetvis måste det finnas en avundsjuk rival när nån ska lära sig något coolt.

Krank kollar på Game of Thrones S05E04

This entry is part 5 of 11 in the series Game of Thrones Säsong 5

Om namn och bakgrunden till tittandet.

Jag har sett Game of Thrones säsong 5 avsnitt 4.

Göran stjäl en båt från en fiskare (?) han klubbar ner. Han åker båt med Tyrion. Tyrion störar sig tills Göran befriar honom från munkaveln. Sen räknar Tyrion ut hela situationen utifrån informationen att det är Danny och inte Cersei som Göran ska ta honom till. Han kunde räkna ut vem Göran var utifrån klädsel, sedan minnas att Göran var skickad att spionera på Danny och drar slutsatsen att Danny skickat iväg honom för att hon upptäckt det. Tyrion är förbannat smart när han lägger manken till.

Krank kollar på Game of Thrones S05E05

This entry is part 6 of 11 in the series Game of Thrones Säsong 5

Om namn och bakgrunden till tittandet.

Alltså. Jag är så jävla, jävla glad över att jag bara har fem avsnitt kvar nu. “Bara”. Den här säsongen är verkligen så jävla dålig. Eller stryk det, den är helt enkelt förbannat medioker. Hade den åtminstone varit rejält dålig, typ fylld av brölande machon eller så, så hade det åtminstone varit något att klaga på. Nu är det ju BARA utfyllnad och meh.

Jag har alltså sett Game of Thrones säsong 5 avsnitt 5. Jag har alltså lagt 45 timmar på det här projektet hittills, give or take. En normal lärar-arbetsvecka alltså.

Krank kollar på Game of Thrones S05E06

This entry is part 7 of 11 in the series Game of Thrones Säsong 5

Om namn och bakgrunden till tittandet.

Alltså jag blir så jävla trött. Jag har sett Game of Thrones S05E06 och jag tror att ni kan räkna ut precis vad det är som gör mig så jävla trött. Men vi kommer till det. Sen. Vi tar det sist, rentav. Vi tar allt som inte är helt fruktansvärt exploaterande, grisigt och i allmänhet onödigt och jävligt först.

Krank kollar på Game of Thrones S05E08

This entry is part 9 of 11 in the series Game of Thrones Säsong 5

Om namn och bakgrunden till tittandet.

Jag har sett Game of Thrones säsong 5 avsnitt 8.

Två kvar, bara två kvar.

Tyrion är hos Danny, och råder henne att skicka iväg Göran igen, vilket hon gör. Sen får han henne att ta honom (Tyrion alltså) som ny rådgivare. Kan vara bästa beslutet hon tagit på flera säsonger. Eller nånsin. För nu plötsligt visar Tyrion prov på intelligens igen. Hoppas han fortsätter. För gudarna ska veta att vett och intelligens och långsiktigt tänkande sannerligen inte är någon exportvara i Dannys rike…

Krank kollar på Game of Thrones S05E09

This entry is part 10 of 11 in the series Game of Thrones Säsong 5

Om namn och bakgrunden till tittandet.

Nu har jag sett Game of Thrones säsong 5 avsnitt 9.

Först fick jag tekniska problem då min Plexserver tydligen inte räckte till för att transcoda den rätt tunga filen avsnittet var. Så jag passade på att testa Xbox 360-appen för HBO Nordic. Den funkade rätt okej, och hade stöd för Kinect som ju är mitt nya favoritsätt att styra saker.